NBA

NBA, ο Τζίμι Μπάτλερ εγγυήθηκε την πρόκριση των Χιτ: "Θα νικήσουμε αυτή την σειρά"

Ο Τζίμι Μπάτλερ με την φανέλα των Χιτ
Ο Τζίμι Μπάτλερ με την φανέλα των Χιτ Ⓒ 2023 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σέλτικς μείωσαν σε 3-2 την σειρά με τους Χιτ χάρη στην 2η σερί νίκη τους, ωστόσο ο Τζίμι Μπάτλερ έδειξε ανεπηρέαστος από αυτό, δηλώνοντας ότι το Μαϊάμι θα νικήσει στο Game 6 και θα προκριθεί στους τελικούς του NBA.

Οι Σέλτικς έδειξαν ξανά τα δόντια τους. Πήραν την νίκη στο Game 5 κόντρα στους Χιτ και μείωσαν σε 3-2 την σειρά, απέχοντας δύο νίκες από το να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του NBA που επέστρεψε από το 3-0 στα playoffs. Ο Τζίμι Μπάτλερ ωστόσο δεν σκέφτεται τίποτα από αυτά.

Ο σταρ του Μαϊάμι προσεγγίζει διαφορετικά τις ήττες από τον περισσότερο κόσμο, κάτι που έδειξε και μετά το Game 4. Αυτό έκανε και μετά το Game 5, με την διαφορά ότι αυτή την φορά εγγυήθηκε την πρόκριση των Χιτ στους τελικούς του NBA.

"Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Να ξεκινάμε καλύτερα, ξεκινώντας από τους βασικούς. Οι Σέλτικς έχουν ρυθμό από την αρχή του αγώνα" δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ αναλύοντας τι έγινε στο Game 5, πριν εγγυηθεί την πρόκριση των Χιτ στο Game 6 στο Μαϊάμι λέγοντας: "Πάντα θα έχουμε θετική σκέψη, ξέροντας ότι μπορούμε και θα νικήσουμε αυτή την σειρά. Απλώς πρέπει να το κάνουμε στην έδρα μας".

Κλείνοντας το θέμα, ο Μπάτλερ τόνισε ότι πιστεύει στην ομάδα και τους συμπαίκτες του: "Δεν είμαστε η ομάδα που εμφανίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα στα μέσα του αγώνα επειδή δεν βάλαμε κάποια σουτ. Αυτό όμως μπορούμε να το διορθώσουμε. Απλώς πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή.

Όπως λέω πάντα, θα υπάρχουν μόνο χαμόγελα και θα είμαστε πολύ, πολύ, πολύ συνεπείς, ξέροντας ότι θα νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι'.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ