NBA

NBA: Ο Μπάτλερ και οι Χιτ διαχειρίζονται τις ήττες με μουσική, μπύρα και κρασί

NBA: Ο Μπάτλερ και οι Χιτ διαχειρίζονται τις ήττες με μουσική, μπύρα και κρασί
PRINTSCREEN

Ένα δικό τους τρόπο για να διαχειρίζονται καλύτερα ψυχολογικά τις ήττες έχουν οι Μαϊάμι Χιτ, όπως αποκάλυψε ο Τζίμι Μπάτλερ.

Οι Σέλτικς έσπασαν την έδρα των Χιτ και μείωσαν τη σειρά με το Μαϊάμι σε 3-1, ωστόσο, ο Τζίμι Μπάτλερ παραμένει απόλυτα αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του στους φετινούς τελικούς του NBA. Και μεταξύ μας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται έτσι, αφού ποτέ στα χρονικά της λίγκας δεν έχει γίνει ανατροπή από 3-0. Και αυτό το σκορ έχει προκύψει σε 150 σειρές, δηλαδή, υπάρχει ένα πολύ ικανοποιητικό δείγμα για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Κάπως έτσι, όταν ο Μπάτλερ ρωτήθηκε μετά το Game 4 με τη Βοστώνη τι κάνει για να μην πέσει ψυχολογικά μετά από μία ήττα, εκείνος του έδωσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση: "Μένω συνεπής. Κάνω και κάνουμε το ίδιο πράγμα που κάνουμε πάντα. Θα ακούσουμε λίγη μουσική, θα πιούμε μερικές μπύρες, θα πιούμε λίγο κρασί. Δεν νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεσαι το μπάσκετ όλη την ώρα. Πρέπει να μπορείς να ξεφύγεις λίγο από το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας, επιστρέφεις στις συνήθειές σου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε το ίδιο. Θα χαμογελάσουμε, θα μείνουμε μαζί σε όλο αυτό, όπως κάνουμε πάντα και θα πάμε να πάρουμε μία εκτός έδρας νίκη".

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ