NBA

NBA: Ο Στιβ Νας έδωσε μια άλλη διάσταση της αδυναμίας του Μπεν Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς
Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Το (ανύπαρκτο) σουτ του Μπεν Σίμονς ουδόλως απασχολεί τον Στιβ Νας, ο οποίος άλλα πράγματα θέλει να πάρει απ' αυτόν.

Ο Μπεν Σίμονς βρίσκεται σε μια κομβική καμπή της καριέρας του. Το γεγονός πως έμεινε ένα χρόνο εκτός δράσης γέννησε πολλές αμφιβολίες για το αν και εφόσον έχει τη νοοτροπία ν' ανταποκριθεί στις ανταγωνιστικές συνθήκες πρωταθλητισμού και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του σούπερ σταρ.

Οι Νετς τού δίνουν το δικαίωμα για μια επανεκκίνηση. Κι αν την αδυναμία του στο σουτ την έχει κουβαλήσει και στο Μπρούκλιν, αφού δεν είναι δυνατόν ν' απαλλαγεί μεμιάς από την... παρουσία της, τον Στιβ Νας είναι το τελευταίο που τον απασχολεί. Γνωρίζοντας από... μέσα τη χρησιμότητα ενός πραγματικού κουμανταδόρου στο παρκέ, ο κόουτς των Νετς έχει καταλήξει στο τι θέλει από τον 26χρονο Αυστραλό (2.11).

"Είναι μοναδικός", υποστήριξε ο Καναδός για τον παίκτη του και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι "αυτό είναι που τον κάνει σπουδαίο. Γι' αυτό και δεν με νοιάζει αν θα σουτάρει έστω μια φορά. Θα ήταν καλοδεχούμενο, αλλά δεν είναι το στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό και όχι αυτό που έχουμε ανάγκη. Είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για την ομάδα μας, είναι ένας απίθανος παίκτης χάρη στην ευελιξία του".

Μ' αυτά τα λόγια πώς "να μην νιώθω υπέροχα" και πώς "να μην είναι ωραία να δουλεύεις με αυτά τα παιδιά" όπως τόνισε από την πλευρά του ο Σίμονς που προορίζεται να παίζει δίπλα σε Ντουράντ και Ίρβινγκ - αν δεν φύγουν με ανταλλαγή.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ