NBA

NBA: Ο Στιβ Κλίφορντ αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Σάρλοτ Χόρνετς στο τέλος της σεζόν

Charlotte Hornets head coach Steve Clifford directs his team during the first half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers, Monday, March 25, 2024, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
Charlotte Hornets head coach Steve Clifford AP

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Σάρλοτ Χόρνετς θα αποτελέσει ο Στιβ Κλίφορντ στο τέλος της σεζόν, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στο front office της ομάδας, σύμφωνα με το ESPN και τον Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Ο Στιβ Κλίφορντ θα σταματήσει να δίνει οδηγίες στους αθλητές του από τον πάγκο των Σάρλοτ Χόρνετς και τη sideline των παρκέ, αφού αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο τέλος της σεζόν, για να αναλάβει πόστο στο front office του συλλόγου.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το ESPN και ο Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι, ο 62χρονος κόουτς ενημέρωσε την Τετάρτη (3/4) τους παίκτες και τους βοηθούς του για την απόφαση που έλαβε μαζί με την διοίκηση των Χόρνετς, που, ωστόσο του έκαναν πρόταση για να παραμείνει προπονητής της ομάδας και για την επόμενη σεζόν (2024-25), με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει ανέτοιμος να δεσμευτεί και για την επόμενη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από 76 αναμετρήσεις στο NBA, οι Σάρλοτ Χόρνετς βρίσκονται στην 13η θέση της ανατολικής περιφέρειας με 18 νίκες και 57 ήττες, ενώ επί ημερών του Στιβ Κλίφορντ ως head coach της ομάδας καταγράφουν ρεκόρ 337-457 με τέσσερις παρουσίες στα playoffs.

TAGS NBA ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ