NBA

NBA: Ο Σκότι Μπαρνς πήγε με μαντήλα σε συνέντευξη Τύπου και αδιαφόρησε για την παρουσία του Νικ Νερς στον αντίπαλο πάγκο

NBA: Ο Σκότι Μπαρνς πήγε με μαντήλα σε συνέντευξη Τύπου και αδιαφόρησε για την παρουσία του Νικ Νερς στον αντίπαλο πάγκο
PRINTSCREEN

Ο Σκότι Μπαρνς των Ράπτορς κατάφερε να γίνει viral λόγω της εμφάνισής του στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα των Ράπτορς με τους Σίξερς, αφού φορούσε μαντήλα στο κεφάλι και δήλωσε ότι δεν έδωσε σημασία για το γεγονός ότι στον αντίπαλο πάγκο καθόταν ο πρώην προπονητής του, Νικ Νερς.

Ο Σκότι Μπαρνς σίγουρα έχει μία διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Το έδειξε αυτό μετά την ήττα των Ράπτορς από τους Σίξερς στο Τορόντο, αφού εμφανίστηκε φορώντας... μαντήλα στο κεφάλι και στην συνέχεια υποστήριξε ότι δεν πρόσεξε τον τεχνικό της Φιλαντέλφεια, Νικ Νερς, που ήταν ο προπονητής του στο Τορόντο την τελευταία διετία.

Συγκεκριμένα, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε πως αισθάνθηκε που τον είδε απάντησε: "Δεν ξέρω, δεν κοίταξα προς τον αντίπαλο πάγκο τόσο πολύ. Είχα εστιάσει στον αγώνα. Δεν ξέρω. Υποθέτω ότι ήταν καλό που τον είδα. Δεν μιλήσαμε, τον είδα ελάχιστα, δεν τον πρόσεξα να μπαίνει στο γήπεδο, δεν κοιτούσα προς την πλευρά του, με ενδιέφερε μόνο να νικήσουμε".

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ