NBA

NBA: Ο Σκαριόλο έχει τους Ράπτορς στο "περίμενε" λόγω Βίρτους

NBA: Ο Σκαριόλο έχει τους Ράπτορς στο "περίμενε" λόγω Βίρτους
AP PHOTO/CHRIS O'MEARA

Υπομονή μέχρι το φινάλε των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Βίρτους και την Αρμάνι φαίνεται πως θα πρέπει να κάνουν οι Τορόντο Ράπτορς για να πραγματοποιήσουν τη συνέντευξη που θέλουν με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Οι Τόροντο Ράπτορς εξακολουθούν να ψάχνουν τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας στην μετά Νικ Νερς εποχή, έχοντας στον Σέρτζιο Σκαριόλο πολύ ψηλά στη λίστα τους, λόγω της πρότερης συνεργασίας τους.

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός έχει την ομάδα του Καναδά στο "περίμενε", λόγω των υποχρεώσεων της Βίρτους Μπολόνια στα playoffs της Lega Basket Serie A.

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μάρκ Στάιν, οι Ράπτορς είχαν σκοπό να κάνουν συνέντευξη με τον Σκαριόλο αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν θα καταστεί τελικά δυνατό, αφού η Βίρτους προετοιμάζεται για τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος με την Αρμάνι Μιλάνο, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν την προσεχή Παρασκευή (9/6, 21:30) στο Mediolanum Forum μιας και η ομάδα του Μεσίνα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

TAGS NBA ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ