NBA

NBA: Ο Σαντίκ Μπέι υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Atlanta Hawks forward Saddiq Bey (41) holds his leg after he was injured during the first half of an NBA basketball game against the New Orleans PelicansSunday, March 10, 2024, in Atlanta. (AP Photo/John Bazemore)
Atlanta Hawks forward Saddiq Bey AP

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς, Σαντίκ Μπέι, που υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα παραμείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Σαντίκ Μπέι στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην αναμέτρηση των Ατλάντα Χοκς με τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς, αφού έφυγε λαβωμένος από το παρκέ με πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του γόνατο. Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/3) ο 24χρονος φόργουορντ διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με το ESPN και το Έιντριαν Βοϊνιαροφσκι.

Ο Μπέι μετρά τη φετινή σεζόν 13.7 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 32.7 λεπτά μέσο όρο σε 63 αναμετρήσεις στην Ατλάντα, με την ομάδα της ανατολικής περιφέρειας να στερείται τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια της για την πρόκριση στα Play-Offs του NBA. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Αμερικανός αθλητής θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ