NBA

NBA: Ο Ρούντι Γκομπέρ αποβλήθηκε για τρικλοποδιά στον Κέντρικ Γουλιαμς, παραλίγο σύρραξη των ομάδων

NBA: Ο Ρούντι Γκομπέρ αποβλήθηκε για τρικλοποδιά στον Κέντρικ Γουλιαμς, παραλίγο σύρραξη των ομάδων
PRINTSCREEN

Άσχημη στιγμή στον αγώνα των Γουλβς με τους Θάντερ, με τον Ρούντι Γκομπέρ να βάζει τρικλοποδιά στον Κέντρικ Γουίλιαμς και να απειλείται σύρραξη, με τον Γάλλο τελικά να αποβάλλεται.

Ο Ρούντι Γκομπέρ είναι εκνευρισμένος τον τελευταίο καιρό. Όποιος δεν το ήξερε, σίγουρα το διαπίστωσε στον αγώνα των Γουλβς με τους Θάντερ (νίκη των δεύτερων με 135-128 στην Μινεσότα), με τον Γάλλο σέντερ να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα άσχημο σκηνικό, κάτι που οδήγησε στην αποβολή του.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην δεύτερη περίοδο όταν ο Κέντρικ Γουίλιαμς επιχείρησε λέι-απ μπροστά στον σέντερ των Γουλβς, με τους δυο τους να μπλέκονται και να πέφτουν στο παρκέ. Αυτό όμως εκνεύρισε τον Γκομπέρ, ο οποίος απάντησε με το να βάλει τρικλοποδιά στον φόργουορντ των Θάντερ και να τον ρίχνει στο παρκέ, κάτι που δημιούργησε αναμπουμπούλα και μερικά σπρωξίματα ανάμεσα στους δυο τους, με την γενικευμένη σύρραξη να αποτρέπεται την τελευταία στιγμή.

Οι διαιτητές είδαν το replay της φάσης και αποφάσισαν τελικά να αποβάλλουν με flagrant foul 2 τον Γκομπέρ, ενώ ο Γουίλιαμς χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ