NBA

NBA: Ο προπονητής των Πίστονς αποκάλυψε πως σχεδόν έβαλε τα κλάματα επειδή κέρδισαν τους Ράπτορς

NBA: Ο προπονητής των Πίστονς αποκάλυψε πως σχεδόν έβαλε τα κλάματα επειδή κέρδισαν τους Ράπτορς

Ο Μόντι Γουίλιαμς ήταν φανερά συγκινημένος μετά από τη νίκη των Ντιτρόιτ Πίστονς επί των Τορόντο Ράπτορς, αποκαλύπτοντας πως... σχεδόν έκλαψε στα αποδυτήρια.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: οι Ντιτρόιτ Πίστονς κέρδισαν! Τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου, οι Τορόντο Ράπτορς έγιναν μόλις η τρίτη ομάδα του ΝΒΑ που φεύγει με άδεια χέρια από το παρκέ απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς (σ.σ.: οι Σάρλοτ Χόρνετς και οι Σικάγο Μπουλς είναι οι άλλες δύο), όντας το... θύμα στο φινάλε του σερί ηττών που έτρεχε η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς.

Ούτε λίγο ούτε πολύ πέρασαν περισσότεροι από 2 μήνες και 28 αγώνες έως ότου χαμογελάσει το χειλάκι των Ντιτρόιτ Πίστονς με τον 52χρονο τεχνικό να είναι φανερά συγκινημένος στην press conference και να εξηγεί πως σχεδόν έκλαψε στα αποδυτήρια.

"Δεν χρειάζομαι το φύλλο της στατιστικής απόψε. Δεν έχει σημασία. Έχω μπει σε εκατοντάδες αποδυτήρια σε όλη μου τη ζωή. Δεν θα έλεγα πως ήταν ανακούφιση, αλλά περισσότερο ένα "δόξα τω θεώ". Επιτέλους! Τα παιδιά ούρλιαζαν, εγώ σχεδόν έβαλα τα κλάματα. Είμαι τόσο χαρούμενος για όλους στα αποδυτήρια. Κάποιες φορές χρειάζεται μια νίκη σαν αυτή για να τσουλήσει το πράγμα" ήταν οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες που είπε ο Μόντι Γουίλιαμς.

Φυσικά, οι Ντιτρόιτ Πίστονς παραμένουν η χειρότερη ομάδα του ΝΒΑ με 3 νίκες και 29 ήττες πλέον.

TAGS NBA ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ