NBA

NBA: Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς αποβλήθηκε με 2 τεχνικές ποινές και κανένας δεν κατάλαβε το γιατί

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με την φανέλα των Νάγκετς
Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δέχθηκε δύο απανωτές τεχνικές ποινές στον αγώνα των Νάγκετς με τους Γουόριορς και αποβλήθηκε, χωρίς ωστόσο κανείς να καταλάβει γιατί συνέβη αυτό.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς φημίζεται για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Την ίδια στιγμή όμως, είναι επίσης γνωστό ότι οι διαιτητές είναι προκατειλημμένοι εναντίον του. Στο Game 1 των Γουόριορς με τους Νάγκετς (νίκη των δεύτερων με 123-107), έγινε ίσως ακόμα πιο σαφές το δεύτερο.

Ο άλλοτε All Star σέντερ αποβλήθηκε στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου του αγώνα με δύο τεχνικές ποινές, με αρκετό κόσμο να μένει με την απορία, αφού φάνηκε να μην υπάρχει καμία αφορμή, ειδικά στην πρώτη τεχνική ποινή που δέχθηκε.

"Συνέβη μπροστά μου. Δεν είδα και δεν άκουσα τίποτα από εκεί που ήμουν που να δικαιολογεί την πρώτη τεχνική ποινή" δήλωσε ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, μετά το παιχνίδι, για να προσθέσει: "Στην δεύτερη τεχνική ποινή, υποθέτω ότι ο Σκοτ Φόστερ (σ.σ είναι ο διαιτητής που τον απέβαλλε τελικά) υποστήριξε πως ο Κάζινς είπε κάτι. Και πάλι όμως δεν είδα ή άκουσα τίποτα για την πρώτη τεχνική ποινή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε και ίσως να μιλήσουμε με την λίγκα".

Ο Κάζινς δεν ήταν διαθέσιμος για δηλώσεις μετά το παιχνίδι, οπότε δεν πήρε θέση για το ζήτημα. Ο συμπαίκτης του ωστόσο, Γουίλ Μπάρτον, έκλεισε το θέμα λέγοντας: "Ο ΝτεΜάρκους πρέπει να ξέρει τι συμβαίνει. Ξέρει την φήμη του και γνωρίζει ότι οποιαδήποτε κίνησή του θα του στοιχίσει μία τεχνική ποινή. Πρέπει να του μιλήσουμε και να τον κάνουμε να καταλάβει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό".

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ