NBA

NBA: Ο Μπράντλι Μπιλ βρίσκεται υπό έρευνα από την αστυνομία λόγω καυγά του με οπαδούς των Μάτζικ

Ο Μπράντλι Μπιλ με τη φανέλα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς
Ο Μπράντλι Μπιλ με τη φανέλα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς © 2023 MARY ALTAFFER/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μπράντλι Μπιλ ερευνάται από την αστυνομία λόγω μίας διένεξης που είχε με οπαδούς των Μάτζικ που τον έβριζαν επειδή έχασαν λεφτά παίζοντας στοίχημα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της βιαιοπραγίας.

Ο Μπράντλι Μπιλ έχει περιπέτειες. Ο λόγος; Ένας καυγάς του με οπαδούς μετά την εκτός έδρας ήττα των Γουίζαρντς από τους Μάτζικ στις 21 Μαρτίου (νίκη του Ορλάντο με 122-112), που προκλήθηκε επειδή κάποιοι από την εξέδρα τον έβριζαν, λέγοντας ότι έχασαν λεφτά που είχαν ποντάρει παίζοντας στοίχημα, με την αστυνομία να τον έχει θέσει υπό έρευνα με την κατηγορία της βιαιοπραγίας.

"Με γ@μ...ες. Έχασα 1.300 δολάρια, άντε γ@μ...ου" φέρεται να φώναξε ένας οπαδός στον Μπιλ ενώ ο σταρ των Γουίζαρντς κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, με τον Μπιλ να φέρεται πως του απάντησε ότι "δεν με ενδιαφέρει κανένα από τα στοιχήματά σου αδελφέ. Δεν παίζω για αυτό το παιχνίδι". Αυτό όμως ήταν που έφερε ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Μπιλ πλησίασε την παρέα που τον έβριζε και αντάλλαξε αρκετά... γαλλικά μαζί τους, ενώ έβγαλε και το καπέλο ενός εξ αυτών, με τις δύο πλευρές τελικά να σταματούν έπειτα από 50 δευτερόλεπτα. Από ότι φαίνεται όμως αυτή η διαφωνία δεν τελείωσε εκεί, αφού στην συνέχεια κάποιος από την παρέα έκανε καταγγελία στην αστυνομία κατηγορώντας τον Μπιλ για βιαιοπραγία, με το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο να ερευνά την υπόθεση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ