NBA

NBA: Ο Μάτζικ Τζόνσον έκραξε τον Τζέιμς Χάρντεν για την εμφάνισή του στο Game 6 με τους Χιτ

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν μάσησε τα λόγια του και με ένα post στο twitter έκραξε τον Τζέιμς Χάρντεν για το γεγονός ότι έμεινε άποντος στο δεύτερο ημίχρονο του Game 6 των Σίξερς με τους Χιτ.

Οι Σίξερς αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο των playoffs με 4-2 από τους Χιτ μετά την ήττα τους με 90-99 στο Game 6. Ο Τζέιμς Χάρντεν έπαθε... Μπεν Σίμονς, αφού είχε 11 πόντους, ενώ έμεινε άποντος στο 2ο ημίχρονο επιχειρώντας μόνο 2 σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τζοέλ Εμπίντ δήλωσε ότι ο Χάρντεν δεν είναι ο παίκτης που ήταν. Και ο Μάτζικ Τζόνσον φρόντισε να τον θέσει προ των ευθυνών του των "Μούσια".

Με το Game 6 να έχει ολοκληρωθεί, ο θρύλος των Λέικερς δεν έβαλε... φίλτρο στις σκέψεις του, γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter: "Τζέιμς Χάρντεν, σε παιχνίδι που κρίνεται η σεζόν δεν γίνεται να έχεις τέτοια εμφάνιση: Πήρες μόνο δύο σουτ και δεν σκόραρες στο δεύτερο ημίχρονο;"

Στην σειρά με τους Χιτ ο Χάρντεν είχε 18.2 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4.8 λαθη ανά αγώνα με 40.5% στα σουτ και 35.7% στα τρίποντα σε 39 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ