NBA

NBA, Εμπίντ: "Όλοι περίμεναν τον Χάρντεν των Ρόκετς, αλλά δεν είναι πλέον ο ίδιος παίκτης"

Ο Τζοέλ Εμπίντ και ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ και ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2022 CHRIS SZAGOLA/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για τον Τζέιμς Χάρντεν μετά τον αποκλεισμό των Σίξερς από τους Χιτ, λέγοντας ότι πλέον ο "Μούσιας" δεν είναι ο παίκτης που ήταν στους Ρόκετς, αφού πλέον είναι περισσότερο πλέι-μέικερ.

Οι Χιτ απέκλεισαν τους Σίξερς με 4-2 στον 2ο γύρο των playoffs χάρη στην νίκη τους με 99-90 στην Φιλαντέλφεια στο Game 6. Μετά τον αγώνα ο Τζοέλ Εμπίντ κλήθηκε να μιλήσει για τον Τζέιμς Χάρντεν και την άσχημη απόδοσή του στην σειρά. Και ήταν κυνικά ειλικρινής, λέγοντας αυτό που σκέφτονται όλοι: Ο Χάρντεν δεν ήταν ο ίδιος παίκτης στους Σίξερς.

"Προφανώς όταν πήραμε τον Χάρντεν όλοι περίμεναν να δουν στο παρκέ τον Τζέιμς Χάρντεν του Χιούστον, αλλά δεν είναι πλέον ο ίδιος παίκτης" δήλωσε αρχικά ο Εμπίντ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Πλέον είναι περισσότερο πλέι-μέικερ. Υπήρξαν στιγμές που πίστευα ότι - όπως όλοι μας - θα μπορούσε να είναι πιο επιθετικός. Όλοι μας όμως έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, όπως ο Μάξι, ο Χάρις και τα παιδιά που ερχόντουσαν από τον πάγκο".

Για την ιστορία, ο Χάρντεν έκλεισε τα playoffs έχοντας 18.6 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 8.6 ασίστ και 4.2 λάθη μέσο όρο με μόλις 40.5% στα σουτ και 36.8% στα τρίποντα σε 40 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην σειρά με τους Χιτ είχε 18.2 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4.8 λαθη ανά αγώνα με 40.5% στα σουτ και 35.7% στα τρίποντα σε 39 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ