NBA

NBA, ο Χάρντεν έπαθε... Σίμονς: Επιχείρησε μόνο 2 σουτ και έμεινε άποντος στο δεύτερο ημίχρονο του Game 6 με τους Χιτ

Ο Χάρντεν με τη φανέλα των Φιλαντέλφια Σίξερς
Ο Χάρντεν με τη φανέλα των Φιλαντέλφια Σίξερς © 2022 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Ο Τζέιμς Χάρντεν ξύπνησε μνήμες... Μπεν Σίμονς στους φίλους των Σίξερς στην ήττα-αποκλεισμό με 90-99 από τους Χιτ στο Game 6 της σειράς, αφού έμεινε άποντος στο δεύτερο ημίχρονο επιχειρώντας μόλις 2 σουτ.

Οι Σίξερς πήγαν πρόωρες διακοπές, αφού αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο των playoffs με 4-2 από τους Χιτ, χάνοντας με 90-99 στην Φιλαντέλφεια στο Game 6. Μετά τον αγώνα, υπήρχε όμως ένας παίκτης στον οποίο ασκήθηκε αρνητική κριτική: Για τον Τζέιμς Χάρντεν ο λόγος, που θύμισε... Μπεν Σίμονς.

Ο "Μούσιας" τελείωσε τον αγώνα με μόλις 11 πόντους με 4/9 σουτ. Το ακόμα χειρότερο ωστόσο ήταν ότι έμεινε άποντος στο δεύτερο ημίχρονο, επιχειρώντας μόλις 2 σουτ και καμία ελεύθερη βολή. Όχι ακριβώς αυτό που περίμεναν δηλαδή οι Σίξερς από έναν παίκτη που έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στο NBA.

Απολύτως λογικά βέβαια, ξεκίνησαν και οι αντίστοιχοι συνειρμοί και συγκρίσεις με τον Σίμονς, ο οποίος στο Game 7 του περσινού δεύτερου γύρου, κόντρα στους Χοκς, είχε σημειώσει μόλις 3 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, επιχειρώντας συνολικά 2 σουτ σε τρίτη και τέταρτη περίοδο.

Ο Χάρντεν βέβαια δεν είχε την ευκαιρία να σκοράρει ένα ελεύθερο κάρφωμα και επέλεξε να πασάρει την μπάλα όπως έκανε πέρυσι ο Σίμονς κάτι που οδήγησε σε γενική κατακαυγή και τελικά στην ανταλλαγή του για τον... Χάρντεν τον περασμένο Φλεβάρη. Το γεγονός όμως ότι στον κρισιμότερο αγώνα της φετινής σεζόν είχε χειρότερη εμφάνιση από τον Σίμονς σε αντίστοιχο σημείο πέρυσι δεν "κάθισε" καλά στον κόσμο.

Η δήλωση του Τζοέλ Εμπίντ ότι ο Χάρντεν δεν είναι ο παίκτης που ήταν στους Ρόκετς κατά πολλούς θεωρήθηκε ως "καρφί", ωστόσο ο σταρ των Σίξερς απλώς ήταν κυνικά ειλικρινής. Και έχει ως βασικό επιχείρημα την εμφάνιση του "Μούσια" στο Game 6.

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ