NBA

NBA: Ο Μάιλς Μπρίτζες δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Ράπτορς επειδή του απαγορεύτηκε η είσοδος στον Καναδά λόγω ποινικού μητρώου

Charlotte Hornets' Miles Bridges (0) during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks Wednesday, March 30, 2022, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Charlotte Hornets' Miles Bridges (0) during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks Wednesday, March 30, 2022, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) 2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Οι Χόρνετς παρατάχθηκαν χωρίς τον Μάιλς Μπρίτζες στην ήττα τους από τους Ράπτορς στο Τορόντο, με τον λόγω της απουσίας του δυναμικού φόργουορντ ωστόσο να είναι εξωαγωνιστικός.

Το βαρύ ποινικό μητρώο του Μάιλς Μπρίτζες είχε ως αποτέλεσμα να χάσει έναν εκτός έδρας αγώνα των Χόρνετς. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Σάρλοτ από τους Ράπτορς στο Τορόντο επειδή του απαγορεύτηκε η είσοδος στον Καναδά λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων που έχει με την πρώην σύντροφό του.

Τον Ιούνιο του 2022 ο Μπρίτζες είχε συλληφθεί με την κατηγορία της βιαιοπραγίας, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την σεζόν 2022/23, αλλά και τους πρώτους 10 αγώνες της σεζόν 2023/24 (σ.σ το ΝΒΑ αποφάσισε να τον τιμωρήσει με 30 αγώνες, αναφέροντας ότι τους πρώτους 20 αγώνες τους εξέτισε την σεζόν 2022/23).

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρίτζες έχει τιμωρηθεί με τρία χρόνια υπό περιορισμό έπειτα από την απόφασή του να δηλώσει "no contest" στην δίκη, κάτι που σε νομικούς όρους σημαίνει πως ούτε αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε τις κατηγορίες. Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν για να αποφύγει την ποινή φυλάκισης, ωστόσο την ίδια στιγμή αυτή η καταγραφή υπάρχει πλέον στο ποινικό του μητρώο και έδωσε το δικαίωμα στις αρχές του Καναδά να του απαγορεύσουν την είσοδο στην χώρα για τον αγώνα με τους Ράπτορς.

Την φετινή σεζόν ο Μπρίτζες έχει 19.6 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ