NBA

NBA: Ο Λούκα Ντόντσιτς έμεινε άποντος για πρώτη φορά στην καριέρα του με τους Μάβερικς

Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2022 MARY SCHWALM/ ASSOCIATED PRESS

Ο τραυματισμός στον αστράγαλο και η πρόωρη αποχώρησή του από το παρκέ στον αγώνα των Μάβερικς με τους Σανς είχε ως αποτέλεσμα ο Λούκα Ντόντσιτς να μείνει για πρώτη φορά άποντος στην καριέρα του στο NBA.

Ο Λούκα Ντόντσιτς στάθηκε άτυχος στον αγώνα των Μάβερικς με τους Σανς (νίκη με 99-95 για το Ντάλας), αφού γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο και αποχώρησε στο ξεκίνημα του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βιώσει και την πρώτη του άποντη βραδιά στο NBA.

Ο Σλοβένος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 0/2 σουτ και 1 ριμπάουντ σε 3 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ στην παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η προηγούμενη χειρότερη επίδοσή του ήταν οι 2 πόντοι που είχε σημειώσει σε έναν αγώνα με τους Χιτ στις 14 Δεκεμβρίου 2019, όταν πάλι είχε αποχωρήσει λόγω τραυματισμού έπειτα από δύο λεπτά συμμετοχής.

Για στην ιστορία, αυτό ήταν μόλις το 6ο παιχνίδι στην καριέρα του Ντόντσιτς στο NBA που απέτυχε να σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων σε σύνολο 309 αγώνων, ενώ μετρούσε 211 συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ