NBA

NBA: Ο Λάουρι έμεινε ελεύθερος από τους Χόρνετς και οδεύει προς τους Σίξερς

NBA: Ο Λάουρι έμεινε ελεύθερος από τους Χόρνετς και οδεύει προς τους Σίξερς
AP PHOTO/WILFREDO LEE

Ο Κάιλ Λάουρι είδε την επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα και έλυσε το συμβόλαιό του με τους Χόρνετς και αμέσως μετά συμφώνησε με τους Σίξερς, σε μία κίνηση που κυνηγούσαν και οι δύο πλευρές εδώ και χρόνια.

Ο Κάιλ Λάουρι θα μπορέσει - έστω στα 38 του χρόνια - να ζήσει το όνειρό του: Θα παίξει για τους Σϊξερς, την ομάδα της γενέτειράς του.

Ο βετεράνος γκαρντ έμεινε (όπως αναμενόταν) ελεύθερος από τους Χόρνετς και μόλις βγει από την λίστα των waivers θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Σίξερς. Πρόκειται για μία κίνηση που οι δύο πλευρές συζητούσαν για.... χρόνια πριν τελικά γίνει πραγματικότητα φέτος, αφού ο Λάουρι είναι παιδί της πόλης, πηγαίνοντας μεταξύ άλλων σχολείο αλλά και κολέγιο (Βιλανόβα) στην περιοχή.

Ο Λάουρι ξεκίνησε την φετινή σεζόν στους Χιτ, πριν παραχωρηθεί στους Χόρνετς στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Τέρι Ροζίερ. Έκτοτε βρισκόταν εκτός αγώνων, αφού είχε συμφωνήσει με την Σάρλοτ να είναι μακριά από την ομάδα μέχρι την trade deadline, ώστε αν δεν παραχωρείτο εκ νέου με ανταλλαγή να έμενε ελεύθερος. Η δε συμφωνία του με τους Σίξερς εξηγεί την άνεση με την οποία η Φιλαντέλφεια παραχώρησε για... ψίχουλα τον Πάτρικ Μπέβερλι στους Μπακς, αφού προφανώς υπήρχαν συζητήσεις (και ας... μην επιτρέπεται κάτι τέτοιο βάσει κανονισμών) με τον Λάουρι όλο αυτό το διάστημα.

Την φετινή σεζόν ο Λάουρι έχει 8.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 38.5% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ