NBA

NBA: Ο Κρις Πολ δεν ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του

Golden State Warriors' Stephen Curry (30) and Chris Paul, right, talk on the court during a time out during the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets Sunday, Oct. 29, 2023, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
Golden State Warriors' Stephen Curry (30) and Chris Paul, right, talk on the court during a time out during the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets Sunday, Oct. 29, 2023, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke) AP PHOTO / MICHAEL WYKE

Το τζάμπολ στο παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς ήταν το πρώτο που είδε ο Κρις Πολ από τον πάγκο στην καριέρα του. Διαβάστε για το ανεπανάληπτο σερί που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου.

Η επιστροφή του Ντρέιμοντ Γκριν στην δράση δημιούργησε κάποιες διαφοροποιήσεις στην αρχική πεντάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στο παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς. Από την άποψη πως ο Κρις Πολ δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, που πάτησε το παρκέ.

Ουδείς ασχολείται, θα σκεφτείτε. Εν προκειμένω όμως, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απουσία του Κρις Πολ από την αρχική πεντάδα του αγώνα είναι πως συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του! Για την ακρίβεια, ο "CP3" έμεινε στον πάγκο στην εκκίνηση ενός αγώνα μετά από 1.365 συνεχόμενες παρουσίες στην αρχική πεντάδα.

Ο Στιβ Κερ εξήρε μάλιστα τη δεκτικότητα του Κρις Πολ στη συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας πως "είναι σπουδαίο όλο αυτό, σπουδαίο! Το πώς έχει υποδεχθεί τα πάντα. Εδώ στον πρώτο μήνα, που είναι μαζί μας. Όπως ξέρετε, σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν ξεκίνησε. Όταν του μίλησα γι αυτό το πρωί, μου είπε "ΟΚ, δεν έγινε κάτι, προχωράμε". Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε ο Άντρε (Ιγκουοντάλα) τα προηγούμενα χρόνια. Όταν ένας βετεράνος, ένας παίκτης που είναι All-Star κάνει τέτοιου είδους θυσία για την ομάδα, δίνει τον ρυθμό για τους υπόλοιπους. Τα vibes είναι υπέροχα στην ομάδα κι αυτό είναι κάτι στο οποίο βοηθά κι ο Κρις (Πολ)".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ