NBA

NBA: Ο κόουτς των Λέικερς είπε αυτό που έπρεπε για τις ανταλλαγές και τίποτα περισσότερο

NBA: Ο κόουτς των Λέικερς είπε αυτό που έπρεπε για τις ανταλλαγές και τίποτα περισσότερο
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Τον Ντάρβιν Χαμ τον ρώτησαν για τις πιθανές ανταλλαγές των Λέικερς και ήξερε πολύ καλά πώς ν' αντιδράσει.

Ο Ντάρβιν Χαμ είναι φρέσκος στους Λέικερς. Άλλος ένας ρούκι στον οργανισμό. Όχι όμως στο ΝΒΑ. Με δουλειά 25ετίας ως συνεργάτης σε διάφορα τεχνικά επιτελεία, με τελευταία θητεία την τετραετία του στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο 48χρονος κόουτς των λιμάνθρωπων έχει μάθει πώς να διαχειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις.

Την ώρα που όλη η αγορά μοιάζει μ' ένα καζάνι που κοχλάζει σε υψηλή θερμοκρασία και τα σενάρια ανταλλαγών διαδέχονται το ένα το άλλο, ο Χαμ προτιμά να βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος. Θα ήταν άδικο προς τους παίκτες που ανήκουν ακόμη στους Λέικερς να σχολιάζει πληροφορίες, εκδοχές και εκτιμήσεις αναλυτών.

"Λατρεύουμε όποιον έχουμε στο ρόστερ μας. Και μέχρι να μην είναι κάποιος στο ρόστερ μας, είναι δικός μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε με το γκρουπ που έχουμε. Αυτή είναι η ουσία", υποστήριξε στο διάλειμμα των δύο ημιχρόνων του αγώνα με τους Σανς στο Summer League του Λας Βέγκας, εξηγώντας προφανώς τα αυτονόητα.

"Δεν γνωρίζω στα 26 χρόνια μου εδώ έναν παίκτη που έχει περάσει από αυτό το πρωτάθλημα και το όνομά του δεν έχει εμπλακεί ως μέρος μιας φήμης για ανταλλαγή τουλάχιστον μία με δύο φορές. Αλλά έτσι είναι. Είναι η θηριώδης φύση της δουλειάς μας τέτοια. Γι' αυτό και είμαι περήφανος για όσα παιδιά έχουμε στο ρόστερ μας και θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε ό,τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν να φτάσουμε στον απώτερο στόχο μας", συμπλήρωσε ορθά, κοφτά και απολύτως κατανοητά ο Χαμ.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ