ΜΑΒΕΡΙΚΣ

NBA: Ο Κιντ υπέγραψε πολυετή ανανέωση συμβολαίου με τους Μάβερικς και "έσβησε" τον καπνό για επαφές με τους Λέικερς

Dallas Mavericks head coach Jason Kidd asks for his clipboard during a time out in the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers, Wednesday, Jan. 17, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Dallas Mavericks head coach Jason Kidd AP

Ο Τζέισον Κιντ υπέγραψε πολυετή ανανέωση συμβολαίου με τους Ντάλας Μάβερικς, καταρρίποντας, παράλληλα, τις φήμες που τον ενέπλεκαν με την τεχνική ηγεσία των Λος Άντζελες Λέικερς.

Τζέισον Κιντ ήταν και... πάει για τους Λος Άντζελες Λέικερς, που είδαν τον έναν εκ των δύο υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία να υπογράφει πολυετή ανανέωση συμβολαίου με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο 51χρονος τεχνικός διατηρούσε συμβόλαιο που τον κρατούσε στο Τέξας μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όμως οι δύο πλευρές έφτασαν σε κατ' αρχήν συμφωνία για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για περισσότερα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μάβερικς τερμάτισαν στην 5η θέση της regular season του NBA, προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας μετά από το 4-2 στη σειρά των playoffs με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για μια θέση στους τελικούς της Δύσης.

Ο Κιντ καταγράφει επιτυχημένη πορεία στον Ντάλας, αφού την πρώτη χρονιά (2021/22) που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του franchise, σημείωσε 52 νίκες και προκρίθηκε στους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας, ενώ φέτος προσδοκά να επαναλάβει πετύχει κάτι ανάλογο με τους Μάβερικς, έχοντας στις αποσκευές 50 θετικά αποτελέσματα από την κανονική περίοδο.

TAGS ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ