NBA

NBA: Ο Καϊρί Ίρβινγκ άδειασε, με μια ατάκα, με τον χειρότερο τρόπο τους συμπαίκτες του

NBA: Ο Καϊρί Ίρβινγκ άδειασε, με μια ατάκα, με τον χειρότερο τρόπο τους συμπαίκτες του
2022 AP PHOTO/MATT SLOCUM

Τουλάχιστον άβολα θα ένιωσαν οι παίκτες των Μπρούκλιν Νετς, όταν άκουσαν τον Καϊρί Ίρβινγκ να μιλάει μετά από την εντός έδρας ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς που έκαναν το 3-0 στη σειρά.

Απογοητευτικός στο Game 2, κακός στο Game 3, ο Καϊρί Ίρβινγκ βλέπει τους Σέλτικς έτοιμους να σκουπίσουν τους Νετς, αλλά δεν αισθάνεται πως αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου. Παραμένει ψύχραιμος, την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ μοιάζει άδειος, πνευματικά και σωματικά και μάλλον δεν θεωρεί τον εαυτό του κύριο υπεύθυνο για το 3-0 με το οποίο προηγείται η ομάδα της Βοστώνης στη σειρά του α' γύρου των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Αμέσως μετά από το τέλος του τρίτου αγώνα, που βρήκε τους Σέλτικς νικητές με 109-103 στο Barclays Center του Μπρούκλιν, ο Ίρβινγκ άκουσε έναν δημοσιογράφο να του θυμίζει το 3-1 με το οποίο έχαναν οι Καβαλίερς στους NBA Finals με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στους οποίους έκαναν τελικά την ανατροπή για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Η απάντησή του, σίγουρα δεν θα αρέσει στους συμπαίκτες του στους Νετς.

"Ήταν μια εντελώς διαφορετική κατάσταση συγκριτικά με αυτήν εδώ. Δεν θέλω καν να την συγκρίνω, για σεβασμό γι' αυτό που είχαμε τότε, για σεβασμό προς εκείνους τους συμπαίκτες μου στους Καβαλίερς" ήταν η ατάκα του Ίρβινγκ, που έπαιξε σε 29 αγώνες της κανονικής περιόδου εξαιτίας της απόφασής του να μην εμβολιαστεί. Μιας απόφασης που πήγε κόντρα στην νομοθεσία της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα εκείνος να μείνει εκτός δράσης για μήνες. Για την ιστορία, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό, στο τέλος της περιόδου ο Uncle Drew μπορεί να μείνει ελεύθερος αν κάνει opt-out από την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ