NBA

NBA: Ο Ίμε Ουντόκα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές των Χοκς

Ο Ίμε Ουντόκα
Ο Ίμε Ουντόκα Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Με τους Χοκς να βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κουίν Σνάιντερ, ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτό του Ίμε Ουντόκα, σε μία αμφιλεγόμενη κίνηση.

Οι Χοκς ψάχνουν άνθρωπο να δώσουν το τιμόνι της ομάδας μετά την απόλυση του Νέιτ ΜακΜίλαν. Το όνομα του - πρώην τεχνικού των Χοκς - Κουίν Σνάιντερ ήταν το πρώτο που διέρρευσε. Υπάρχει όμως ακόμα ένας προπονητής που έχουν στα υπόψη: Ο Ίμε Ουντόκα.

Ο έμπειρος τεχνικός - που τιμωρήθηκε αρχικά με έναν χρόνο αποκλεισμό από τους Σέλτικς για σχέση του με υπάλληλο της ομάδας και τελικά απολύθηκε - φαίνεται ότι έχει κερδίσει πόντους μέσα στην ομάδα. Την ίδια στιγμή ωστόσο, το γεγονός ότι τον ακολουθεί αυτό το σκηνικό με τους Σέλτικς είναι λογικό να υποχρεώνει τους πάντες να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Σκέψεις που έκαναν και οι Νετς όταν αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την περίπτωσή του όταν έψαχναν τον αντικαταστάτη του Στιβ Νας.

Όπως και να έχει, οι Χοκς σίγουρα δημιούργησαν θόρυβο με την απομάκρυνση του ΜακΜίλαν, με τον κόσμο να περιμένει πλέον να δει ποιον θα επιλέξουν για αντικαταστάτη του. Σε περίπτωση που καταλήξουν στον Ουντόκα, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και την κριτική του κόσμου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ