NBA

NBA: Ο Γκραντ Γουίλιαμς των Σέλτικς έπεσε πάνω σε διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί και αποβλήθηκε

printscreen

Ο Γκραντ Γουίλιαμς των Σέλτικς ξεπέρασε τα όρια και έπεσε πάνω στην διαιτητή, Σέριλ Φλόρες, για να διαμαρτυρηθεί για ένα φάουλ που του καταλογίστηκε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα με τους Μπουλς.

Μία κακή εμφάνιση φέρνει νεύρα. Ενίοτε αυτό οδηγεί και σε απαράδεκτες αντιδράσεις, όπως αυτή του Γκραντ Γουίλιαμς στην βαριά ήττα των Σέλτικς από τους Μπουλς (120-102).

Ο δυναμικός φόργουορντ των Σέλτικς ξεπέρασε τα όρια σε μία φάση στην τέταρτη περίοδο όταν η διαιτητής Σέριλ Φλόρες τον χρέωσε με αμυντικό φάουλ πάνω στον Ζακ ΛαΒίν, με τον ίδιο να πιστευει ότι το φάουλ ήταν επιθετικό. Αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί απότομα και να πέσει πάνω της – κάτι που απαγορεύεται – και τελικά να αποβληθεί.

Ο Γουίλιαμς έκανε τον έκπληκτο όταν αποβλήθηκε υποννοώντας ότι δεν το έκανε επίτηδες, πριν ξεσπάσει στην συνέχεια, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ