NBA

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφαία αμυντική πεντάδα για 4η φορά στην καριέρα του

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφαία αμυντική πεντάδα για 4η φορά στην καριέρα του
2022 AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του NBA για την σεζόν 2021/22. Τέταρτη φορά στην καριέρα του που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Το NBA ανακοίνωσε την κορυφαία αμυντική πεντάδα της σεζόν 2021/22, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, κάτι που συμβαίνει για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Παρέα με τον Γιάννη, στην κορυφαία αμυντική πεντάδα συμπεριελήφθησαν ακόμα ο (αμυντικός της χρονιάς) Μάρκους Σμαρτ (Μπόστον Σέλτικς), ο Μίκαλ Μπρίτζες (Φοίνιξ Σανς), ο Τζάρεν Τζάκσον (Μέμφις Γκρίζλις) και ο Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Η δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα περιλαμβάνει τους Τζρου Χόλιντεϊ (Μιλγουόκι Μπακς), Ματίς Τάιμπουλ (Φιλαντέλφεια 76ερς), Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ) και Ρόμπερτ Γουίλιαμς (Μπόστον Σέλτικς).

Ο Γιάννης έγραψε πλέον την δική του ιστορία, αφού έγινε ο 5ος παίκτης μετά τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Τιμ Ντάνκαν που έχει τουλάχιστον 4 παρουσίες στην κορυφαία αμυντική πεντάδα και τουλάχιστον δύο βραβεία MVP της κανονικήερ περιόδου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ