NBA

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξοργίστηκε από την κίνηση του Νικ Κλάξτον

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξοργίστηκε από την κίνηση του Νικ Κλάξτον

Η απόφαση του Νικ Κλάξτον να τον "τρακάει" μετά από κάρφωμα στον αιφνιδιασμό, ενόχλησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που φρόντισε να δείξει στον νεαρό σέντερ των Νετς τη... γνώμη του για την κίνησή του.

Το ματς των Νετς με τους Μπακς βρισκόταν σχεδόν στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε τη μπάλα και οι γηπεδούχοι έβγαλαν αιφνιδιασμό. Ο Νικ Κλάξτον κάρφωσε για τους δύο πιο εύκολους πόντους της βραδιάς, όμως στη συνέχεια "τράκαρε" επίτηδες τον Greek Freak που ενοχλήθηκε, τον "κυνήγησε" και του εξήγησε ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό.

Στις επόμενες φάσεις ο Αντετοκούνμπο κέρδισε φάουλ από τον Κλάξτον και μαζί τον εκνευρισμό του, με αποτέλεσμα ο ψηλός των Νετς να χρεωθεί και με τεχνική ποινή που τον έστειλε στον πάγκο. Πριν από το τζάμπολ, πάντως, υπήρξε κι άλλος που προσπάθησε να "τρακάρει" τον Γιάννη. Ήταν ο Μπεν Σίμονς, ο οποίος έχει μιλήσει για τον Greek Freak με υποτιμητικά λόγια στο πρόσφατο παρελθόν. Ωραίες στιγμές, που δείχνουν ότι ο ανταγωνισμός και το trash talking υπάρχουν ακόμη στο NBA.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ