NBA

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι και έδωσε μία υπόσχεση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέχισε τα ανοίγματά του εκτός αθλητισμού και άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι, δείχνοντας ξανά ότι δεν ξεχνάει την Ελλάδα.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις επενδύσεις. Μετά λοιπόν την είδηση ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έγινε παραγωγός σε ταινία, ήρθε η στιγμή να γίνει γνωστό ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο "Greek Freak" άνοιξε - σε συνεργασία με τους δύο εκπροσώπους του, Γιώργο Πάνου και Άλεξ Σαράτση - ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι. Το όνομά του είναι "Avli", δηλαδή "Αυλή" και πρόκειται για αλυσίδα εστιατορίων που έχει ήδη 5 καταστήματα στο Σικάγο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Άλεξ Σαράτσης με post του στο Instagram, όπου ανέφερε ότι "έτρωγα ελληνικό φαγητό σε όλη την ζωή μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους στην Αυλή που ανοίξαμε το πρώτο τέτοιο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είμαι συνιδιοκτήτης σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο Πάνου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μία απίστευτη εμπειρία".

Από την πλευρά του ο Γιάννης ανέβασε μία φωτογραφία με αφορμή τα χθεσινά (20/9) εγκαίνια, γράφοντας ότι θα είναι εκεί έπειτα από κάθε εντός έδρας αγώνα των Μπακς.

Δείτε το post:

Το post του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το εστιατόριο στο οποίο είναι μέτοχος
Το post του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το εστιατόριο στο οποίο είναι μέτοχος GIANNIS_AN34 OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT


TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ