NBA

NBA: Ο Φακούντο Καμπάσο έδωσε τα χέρια με τους Μάβερικς, με ένα μεγάλο "αλλά"...

Ο Φακούντο Καμπάσο κατά τη θητεία του στους Νάγκετς
Ο Φακούντο Καμπάσο κατά τη θητεία του στους Νάγκετς AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Φακούντο Καμπάσο πήρε το συμβόλαιο που του έδιναν οι Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι έκλεισαν το ρόστερ με 15 εγγυημένα συμβόλαια. Θα συνεχίσει να πληρώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αργεντινός, που πάντως εξασφαλίζει τη σύνταξη του NBA.

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (12/10) το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Φακούντο Καμπάσο. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της MARCA ο Αργεντινός αποδέχθηκε την πρόταση των Μάβερικς και θα παίξει τη σεζόν 2022/23 στο Ντάλας, στο οποίο θα ταξιδέψει άμεσα για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ θα πάρει ένα ποσό που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια δολάρια για μία σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να πληρώνει από την τσέπη του για να αγωνίζεται στο NBA. Βλέπετε, ο Καμπάσο δεν έχει ξεπληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που του είχε βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και στους Ντένβερ Νάγγετς είχε τα προηγούμενα δύο χρόνια minimum αποδοχές.

Το θετικό για τον Καμπάσο είναι ότι θα εξασφαλίσει τη σύνταξη του NBA, ενώ θα έχει και έναν αξιόλογο ρόλο δίπλα στους Λούκα Ντόντσιτς - Σπένσερ Ντίνγουιντι. Θα πάρει το 15ο spot στο ρόστερ, με τους Μάβερικς να έχουν κλείσει το ρόστερ τους και να μπορούν να προσφέρουν ακόμη ένα Two-Way, καθώς αυτή τη στιγμή το πρώτο το κρατάει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Καμπάσο είχε 5.6 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 20.1 λεπτά σε 130 αγώνες με τους Νάγγετς.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ