ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ

Ντόρσεϊ: Συναγερμός στις ομάδες της Euroleague, παρακολουθούν τις εξελίξεις με τους Μάβερικς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας EUROKINISSI

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει two way contract με τους Μάβερικς, επισήμως δεν τίθεται θέμα να φύγει από το Ντάλας, αλλά οι ομάδες της EuroLeague παρακολουθούν την περίπτωση για να είναι έτοιμες.

Το two way contract που έχει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τους Μάβερικς σημαίνει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να μείνει ελεύθερος. Και παρότι οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού λένε πως στο Ντάλας είναι ικανοποιημένοι με τον 26χρονο γκαρντ, ομάδες της EuroLeague έχουν βάλει σε λειτουργία τα ραντάρ τους περιμένοντας άλλες εξελίξεις.

Βέβαια από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε το συγκεκριμένο - μη εγγυημένο - συμβόλαιο ο Ντόρσεϊ ήταν σαφές πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να μείνει ελεύθερος από τους Μάβερικς, δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αποχωρήσει πριν από την έναρξη της κανονικής σεζόν η ακόμα κι αν παίξει ένα ή δύο ματς.

Τις τελευταίες ώρες όμως υπάρχει μια πληροφορία που κυκλοφορεί στις ομάδες της EuroLeague ότι οι "Μαβς" δεν είναι διατεθειμένοι να τον κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρότι υπάρχουν ρεπόρτερ των Μάβερικς που ισχυρίζονται το αντίθετο, γνωρίζοντας και τις καλές σχέσεις του διεθνή Έλληνα γκαρντ με τους ανθρώπους του Ντάλας.

Όπως και να έχει υπάρχει κινητικότητα σε πολλές ομάδες της EuroLeague, που ψάχνουν να δουν πού ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια και περιμένουν. Από την άλλη, να ξεκαθαρίσουμε πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν συνδέεται σε κάτι με την περίπτωση του Φακούντο Καμπάσο, παρότι μιλάμε για δύο παίκτες που αγωνίζονται στην περιφέρεια (στο "1" ο μεν, στο "2" ο δε).

Με άλλα λόγια το two way contract δεν επηρεάζεται άμεσα από τα εγγυημένα συμβόλαια σε έναν οργανισμό, τουλάχιστον όχι σε αυτό το σημείο της σεζόν. Θυμίζουμε βέβαια πως οι έχοντες two way contract μπορούν να παίξουν μέχρι 50 αγώνες.

TAGS ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ