NBA

NBA, Ντρέιμοντ Γκριν: "Η λίγκα έχει ξαναφτιάξει κανόνα μόνο για εμένα, αλλά είμαι ακόμα εδώ και δεν αλλάζω στυλ"

Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2023 RANDALL BENTON/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δήλωσε ενόψει του Game 4 των Γουόριορς με τους Κινγκς ότι - παρά την τιμωρία που του στέρησε την συμμετοχή στο Game 3 επειδή πάτησε τον Σαμπόνις στο Game 2 - δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που παίζει.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν πιστεύει ότι το NBA τον έχει βάλει εδώ και χρόνια στο στόχαστρο. Ότι δημιουργεί κανόνες μόνο για αυτόν, με τελευταίο επιχείρημα ότι τιμωρήθηκε με έναν αγώνα αποκλεισμό στην σειρά με τους Κινγκς, ενώ είχε ήδη αποβληθεί στο Game 2 επειδή πάτησε τον Ντομάντας Σαμπόνις. Παρόλα αυτά, δεν σκοπεύει να αλλάξει φιλοσοφία.

"Το NBA έχει δημιουργήσει κανόνα 'Ντρέιμοντ Γκριν' καισ το παρελθόν. Αυτό δεν δουλεύει σε εμένα" δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των Γουόριορς, για να προσθέσει: "Είμαι ακόμα εδώ. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω για έναν κανόνα που δημιουργήθηκε για εμένα. Θα συνεχίσω να παίζω όπως έπαιζα, να συμπεριφέρομαι όπως και πριν, επειδή αυτό μας οδηγεί σε νίκες".

Κλείνοντας, ο Γκριν τόνισε για το θέμα: "Αν η ομάδα μου έχανε, τότε το NBA δεν θα έφτιαχνε αυτούς τους... Ντρέιμοντ Γκριν κανόνες. Όσο συνεχίζουν να τους δημιουργούν, αυτό σημαίνει ότι νικάμε και αυτό είναι σπουδαίο και δεν πρόκειται να αλλάξω στυλ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ