ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

NBA, Ντόντσιτς: "Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, διασκέδασα το κάθε λεπτό παίζοντας για την Σλοβενία"

Ο Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους τελικούς της Δύσης
Ο Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς © 2022 TONY GUTIERREZ/ASSOCIATED PRESS

Ευδιάθετος και ξεκούραστος εμφανίστηκε στην Media Day των Μάβερικς ο Λούκα Ντόντσιτς που μίλησε για τον τραυματισμό του στον καρπό, το ταξίδι με την Σλοβενία στο EuroBasket και τον στόχο της κατάκτησης του ΝΒΑ.

Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σλοβενίας, ο Λούκα Ντόντσιτς έστρεψε την προσοχή του στην δύσκολη σεζόν που έρχεται με τους Μάβερικς.

Ο Σλοβένος σταρ του Ντάλας μίλησε στην Media Day για τον τραυματισμό του στον καρπό, το ταξίδι με την Σλοβενία στο EuroBasket και τον στόχο της κατάκτησης του ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Ντόντσιτς:

"Νιώθω πολύ καλά. Κοιμόμουν περίπου 13-14 ώρες την ημέρα αλλά είμαι καλά τώρα. Ουσιαστικά αφήνεις το καλοκαίρι σου για να παίξεις για την χώρα σου. Πρέπει να πηγαίνεις για προπόνηση ενώ εσύ θες να είσαι στην παραλία αλλά διασκέδασα το κάθε λεπτό παίζοντας για την χώρα μου".

Για τον τραυματισμό του στον καρπό: "Είναι πολύ καλύτερα τώρα".

Για τους στόχους του με τους Μάβερικς: "Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτόν θα δουλέψουμε. Όσο για το MVP της σεζόν, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Μακάρι κάποια μέρα να μπορέσω να το κερδίσω. Αλλά πρώτα το κερδίζεις και μετά μιλάς γι αυτό".

Για τα στοιχεία που έβαλε στο παιχνίδι του: "Δεν μπορώ να αποκαλύψω όλα τα μυστικά μου".

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ