ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

NBA, Ντόντσιτς: Η στιγμή του τραυματισμού και η πρώτη εκτίμηση

NBA, Ντόντσιτς: Η στιγμή του τραυματισμού και η πρώτη εκτίμηση
PRINTSCREEN

Η στιγμή που όλοι στο Ντάλας κράτησαν την ανάσα τους. Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Λούκα Ντόντσιτς. Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του.

Ο Λούκα Ντόντσιτς τρόμαξε τους πάντες στην νίκη των Μάβερικς επί των Σπερς (130-120) στο φινάλε της σεζόν, αφού αποχώρησε με τραυματισμό στην αριστερή γάμπα. Τα πράγματα δεν έδειχναν καλά. Τουλάχιστον όμως δεν είναι τόσο άσχημα όσο φάνηκαν αρχικά.

Όπως ενημέρωσαν οι Μάβερικς, υπάρχει η ελπίδα ότι ο Σλοβένος σταρ απέφυγε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Η πρώτη εκτίμηση μάλιστα κάνει λόγο για τράβηγμα στην γάμπα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, τότε σημαίνει ότι θα χρειαστεί απλώς να μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.

Όπως γίνεται σαφές βέβαια, αυτό σημαίνει ότι ο Ντόντσιτς - στο καλύτερο σενάριο - απλώς δεν θα είναι στο 100% στο ξεκίνημα των playoffs. Στο κακό σενάριο, θα χάσει κάποιο ή κάποια από τα παιχνίδια με τους Τζαζ. Από εκεί και πέρα όμως, το πραγματικά ανησυχητικό είναι ότι ακόμα και αν επιστρέψει κανονικά και δείχνει καλά, δεν παύει ο συγκεκριμένος τραυματισμός να είναι εξαιρετικά ύπουλος, αφού ο Σλοβένος πατάει δυναμικά στο αριστερό πόδι όταν κάνει drive προς το καλάθι. Όπως και να έχει, σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για την κατάστασή του.

Δείτε το VIDEO του τραυματισμού του Ντόντσιτς:

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ