NBA

NBA, Ντίλον Μπρουκς: "Τα ΜΜΕ με παρουσιάζουν κακό, για αυτό αποβλήθηκα για το φάουλ στον ΛεΜπρόν"

Ο Ντίλον Μπρουκς με την φανέλα των Γκρίζλις
Ο Ντίλον Μπρουκς με την φανέλα των Γκρίζλις Ⓒ 2023 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντίλον Μπρουκς δήλωσε ότι ο λόγος που αποβλήθηκε στο Game 3 των Γκρίζλις με τους Λέικερς για το χτύπημα στα γεννητικά όργανα του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι επειδή ΜΜΕ και φίλαθλοι τον παρουσιάζουν ως κακό, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να πιστέψουν ότι το έκανε επίτηδες.

Ο Ντίλον Μπρουκς φαίνεται να έχει αγκαλιάσει τον ρόλο του κακού του NBA. Ο ίδιος ωστόσο πιστεύει ότι δεν είναι κακός, αλλά απλώς τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ ως τέτοιον, κάτι που στοίχισε την αποβολή του με flagrant 2 για χτύπημα στα γεννητικά όργανα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Game 3 των Γκρίζλις με τους Λέικερς (ήττα με 111-101 για το Μέμφις).

Αρκετός κόσμος υπερασπίστηκε τον φόργουορντ των Γκρίζλις, λέγοντας ότι δεν χτύπησε επίτηδες τον ΛεΜπρόν, πληρώνοντας την φήμη του κακού παιδιού που τον ακολουθεί. Και αυτή είναι μία άποψη με την οποία συμφωνεί ο Μπρουκς. "Τα ΜΜΕ με παρουσιάζουν ως κακό, οι φίλαθλοι με παρουσιάζουν ως κακό, οπότε δημιουργείται στα μάτια του κόσμου μία άσχημη εικόνα για εμένα" δήλωσε σχετικά με την αποβολή του ο Μπρουκς, για να προσθέσει:

"Λόγω όλων αυτών, ο κόσμος πίστεψε ότι χτύπησα επίτηδες τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στα γεννητικά όργανα. Παίζω μπάσκετ όμως, είμαι μπασκετμπολίστας. Αν λοιπόν πιστεύει κάποιος ότι έκανα κάτι τέτοιο επίτηδες, τότε έχει πιστέψει ότι είμαι κακός".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Μπρουκς τόνισε ότι ήξερε ότι το NBA δεν θα τον τιμωρούσε περαιτέρω με έναν αγώνα αποκλεισμό: "Το ήξερα ότι δεν θα με τιμωρούσε η λίγκα. Δεν γίνεται να αλλάξει έτσι τις ισορροπίες σε μία σειρά. Απλώς ο διαιτητής έπρεπε να το δώσει αυτό το σφύριγμα επειδή μία μέρα νωρίτερα αποβλήθηκε ο Χάρντεν για παρόμοια φάση, κάτι που είναι άδικο. Τιμωρήθηκα και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου".

Θυμηθείτε την φάση που οδήγησε στην αποβολή του Μπρουκς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ