NBA

NBA, Νικς: Ο Μίτσελ Ρόμπινσον επέστρεψε έπειτα από 3.5 μήνες και απουσία 50 αγώνων

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον
Ο Μίτσελ Ρόμπινσον Ⓒ 2022 SETH WENIG/ ASSOCIATED PRESS

Καλά νέα για τους Νικς, αφού ο Μίτσελ Ρόμπινσον πάτησε για πρώτη φορά παρκέ σε επίσημο παιχνίδι έπειτα από 3.5 μήνες και συνολικά 50 αγώνες, έχοντας θετική παρουσία στην νίκη επί των Ράπτορς.

Ήταν 21 Δεκεμβρίου όταν οι Νικς ανακοίνωσαν ότι ο Μίτσελ Ρόμπινσον ενδεχομένως να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο. Σχεδόν 3 μήνες αργότερα - και περίπου 3.5 μήνες μετά τον τραυματισμό του σε έναν αγώνα με τους Σέλτικς στις 8 Δεκεμβρίου) ο θηριώδης σέντερ πάτησε ξανά παρκέ σε επίσημο αγώνα.

Ο Ρόμπινσον αγωνίστηκε για 12 λεπτά στην νίκη των Νικς μέσα στο Τορόντο με 145-101 επί των Ράπτορς και είχε 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 κοψίματα, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Όπως είναι λογικό βέβαια ήρθε από τον πάγκο, αφού στο διάστημα της απουσίας του - που κράτησε 50 αγώνες - την θέση του στην βασική πεντάδα έχει πάρει ο Αϊζάια Χάρτενσταϊν.

Την φετινή σεζόν ο Ρόμπινσον έχει 6.3 πόντους, 9.9 ριμπάουντ, 1.5 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ την στιγμή που τραυματίστηκε είχε μπει στην κουβέντα για μία θέση στις καλύτερες αμυντικές πεντάδες.

Με τον Ρόμπινσον πίσω, οι Νικς πλέον ελπίζουν ότι σύντομα θα ακούσουν καλά νέα και από το μέτωπο των Τζούλιους Ραντλ και Όου Τζι Ανουνόμπι, ο οποίοι παραμένουν τραυματίες.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ