NBA

NBA, Νικς: Τέλος η σεζόν για τον Μίτσελ Ρόμπινσον, τεράστιο πλήγμα για τους Νεοϋορκέζους

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον
Ο Μίτσελ Ρόμπινσον Ⓒ 2023 JOHN MINCHILLO/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Νικς, αφού ο Μίτσελ Ρόμπινσον τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο, τινάζοντας στον αέρα τον σχεδιασμό της ομάδας.

Χωρίς τον Μίτσελ Ρόμπινσον θα πρέπει να πορευτούν οι Νικς μέχρι το τέλος της σεζόν. Το πρόβλημα τραυματισμού του βασικού σέντερ των Νεοϋορκέζων στον αστράγαλο αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό από ότι είχε υπολογιστεί αρχικά, με αποτέλεσμα αντί να τεθεί εκτός δράσης για 8-10 εβδομάδες (που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός) να αναμένεται να παίξει ξανά την... σεζόν 2024/25.

Η απώλεια του Ρόμπινσον είναι τεράστια για τους Νικς, αφού ο 26χρονος σέντερ είχε φέτος 6.2 πόντους, 10.3 ριμπάουντ, 1.5 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής, όντας ο πρώτος ριμπάουντερ, "κλέφτης" και μπλοκέρ της ομάδας, αλλά και ο καλύτερος αμυντικός της.

Οι Νικς έχουν καταθέσει ήδη αίτημα στο NBA για να λάβουν την disabled extension, η οποία δίνεται σε μία ομάδα όταν χάνει έναν παίκτη για ολόκληρη την σεζόν. Με τον Μίτσελ εκτός δράσης, την θέση του σέντερ θα καλύψουν οι Αϊζάια Χάρτενσταϊν, Τζέρικο Σιμς και Ταζ Γκίμπσον.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ