NBA

NBA, Νετς: Ο Ίρβινγκ έκανε την ανατροπή και έμεινε στο Μπρούκλιν

Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre
Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Καϊρί Ίρβινγκ αιφνιδίασε - πάλι - όλο τον κόσμο, αφού αποφάσισε τελικά να κάνει opt-in στο συμβόλαιό του με τους Νετς, μένοντας στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Το... σίριαλ του Καϊρί Ίρβινγκ με τους Νετς είχε ακόμα ένα επεισόδιο. Και - όπως φαίνεται - θα έχει πολλά ακόμα, αφού ο All Star γκαρντ αποφάσισε τελικά να ενεργοποιήσει την option που είχε στο συμβόλαιό του και να μείνει στο Μπρούκλιν, παρά το γεγονός ότι μόλις λίγες ώρες νωρίτερα φαινόταν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει.

"Οι φυσιολογικοί άνθρωποι κινούν τον κόσμο, αλλά αυτοί που τολμούν να είναι διαφορετικοί μας οδηγούν στο αύριο. Πήρα την απόφασή μου να μείνω. Θα σας δω το φθινόπωρο" ανέφερε σε δήλωσή του στο "Athletic" ο Ίρβινγκ, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την απόφασή του.

Το γεγονός ότι ο Ίρβινγκ έκανε opt-in δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παραχωρηθεί μέσω ανταλλαγής, αφού το Μπρούκλιν μπορεί ακόμα να τον παραχωρήσει αν το θελήσει. Παράλληλα ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν μπροστά τους έναν ολόκληρο χρόνο (μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023) για να συμφωνήσουν σε πρόωρη επέκταση συμβολαίου αν το θελήσουν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ