NBA

NBA: Νέο πισωγύρισμα για τον Λόνζο Μπολ, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τρέξιμο

NBA: Νέο πισωγύρισμα για τον Λόνζο Μπολ, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τρέξιμο
AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Ο Λόνζο Μπολ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο γόνατο, με την νέα ενημέρωση να αναφέρει ότι η αποθεραπεία του πήγε πάλι πίσω, αφού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τρέξιμο.

Ο Λόνζο Μπολ πήρε και άλλα άσχημα νέα. Σχεδόν 11 μήνες μετά την τρίτη επέμβαση που υποβλήθηκε στο αριστερό γόνατο, ο γκαρντ των Μπουλς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τρέξιμο, σε μία άσχημη εξελιξη.

"Δεν ξέρω αν έχει κολλήσει η αποθεραπεία του. Σουτάρει περισσότερο, κάνει λίγο τζόκινγκ, λίγα άλματα. Δεν έχει κάνει τρέξιμο ακόμα από όσο ξέρω" δήλωσε σχετικά ο τεχνικός των Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν, για να προσθέσει: "Το να ξεκινούσε τρέξιμο ήταν ένας από τους στόχους που είχαν τεθεί για αυτό το στάδιο της αποθεραπείας. Οπότε πρέπει να δυναμώσει κι άλλο το πόδι του, ώστε ο τετρακέφαλός του να είναι αρκετά δυνατός".

Η σεζόν 2023/24 είναι η δεύτερη συνεχόμενη που χάνει ο Μπολ μετά από την 2022/23. Για την ακρίβεια, έχει να αγωνιστεί από τις 14 Ιανουαρίου 2022, όταν και οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στο αριστερό γόνατο έγιναν πλέον αφόρητες, με αποτέλεσμα τότε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του ο Μπολ έχει 11.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ