NBA

NBA, Μπουλς: Χειρουργήθηκε στο γόνατο ο Λόνζο Μπολ, ελπίδες ότι θα παίξει την φετινή σεζόν

Ο Λόνζο Μπολ
Ο Λόνζο Μπολ Ⓒ 2021 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λόνζο Μπολ υποβλήθηκε - όπως αναμενόταν - σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα παρκέ, ωστόσο στο Σικάγο εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν.

Ο Λόνζο Μπολ έκανε την πολυαναμενόμενη επέμβαση στο αριστερό γόνατο. Πλέον, το μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα σχετικά με το προηγούμενο χειρουργείο του στο ίδιο γόναο, που τον έχει αφήσει εκτός δράσης για 8 μήνες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 25χρονος γκαρντ δεν έχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής, ενώ θα εξεταστεί ξανά σε 4-6 εβδομάδες. Παρόλα αυτά, υπάρχει αισιοδοξία στους Μπουλς ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά φέτος.

Ο Μπολ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα να κάνει λόγο για απουσία 6-8 εβδομάδων. Πέρασαν ωστόσο οχτώ μήνες έκτοτε χωρίς να καταφέρει να επιστρέψει, με τον ίδιο να σοκάρει πρόσφατα λέγοντας ότι λόγω του πόνου που αισθάνεται δεν μπορεί καν να ανέβει σκάλες, πόσο μάλλον να παίξει μπάσκετ.

Με τον Μπολ εκτός δράσης, η θέση του βασικού πόιντ γκαρντ αναζητά πλέον νέο... κάτοχο, με τους Άλεξ Καρούσο, Άγιο Ντοσούμνου και Κόμπι Γουάιτ να είναι οι βασικοί υποψήφιοι, εκτός αν γίνει έκπληξη με τον Γκόραν Ντράγκιτς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ