NBA

NBA, Μπουλς: Νέο χειρουργείο για Λόνζο Μπολ στο αριστερό γόνατο

Ο Λόνζο Μπολ
Ο Λόνζο Μπολ Ⓒ 2021 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λόνζο Μπολ θα υποχρεωθεί να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, με τους Μπουλς να ανακοινώνουν ότι θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο αριστερό γόνατο και η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί σε 4-6 εβδομάδες.

Το μυστήριο γύρω από τον τραυματισμό του Λόνζο Μπολ παραμένει. Στην νέα είδηση που έγινε γνωστή, οι Μπουλς ανακοίνωσαν ότι ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο αριστερό γόνατο και θα επανεξεταστεί σε 4-6 εβδομάδες.

Ο Μπολ έχει να αγωνιστεί από τις 14 Ιανουαρίου, όταν και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση με το αρχικό πλάνο να κάνει λόγο για απουσία 6-8 εβδομάδων. Έκτοτε πέρασαν ωστόσο 8 μήνες και ο Μπολ παραμένει εκτός δράσης, με τους Μπουλς να γνωστοποιούν πριν από μερικές εβδομάδες ότι θα έχανε την έναρξη της προετοιμασίας. Τελικά όμως θα χάσει πολύ περισσότερο χρόνο.

Αυτή είναι η τρίτη επέμβαση που θα υποβληθεί ο Μπολ στο αριστερό του γόνατο, αφού είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου και πριν από την έναρξη της σεζόν 2018/19 όταν ήταν παίκτης των Λέικερς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ