NBA

NBA, Μπουλς: Νέο πρόβλημα με Λόνζο Μπολ, αμφίβολος για την πρεμιέρα της σεζόν

Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς
Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ ASSOCIATED PRESS

Νέο πισωγύρισμα στην αποθεραπεία του Λόνζο Μπολ, αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να αναμένεται να χάσει το training camp των Μπουλς και να είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα της σεζόν 2022/23.

Οι Μπουλς είναι πιθανό να μην έχουν τον Λόνζο Μπολ στην πρεμιέρα της σεζόν 2022/23. Βασικά, δεν ξέρουν πότε θα τον έχουν στην διάθεσή τους, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η αποθεραπεία του συνεχίζεται μετ' εμποδίων.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την είδηση ότι ο ταλαντούχος γκαρντ αναμενόταν να βρίσκεται κανονικά στο training camp της ομάδας, το ESPN αποκάλυψε ότι αυτό... δεν πρόκειται να συμβεί. Για να γίνουν μάλιστα τα πράγματα ακόμα χειρότερα, ο Μπολ είναι αμφίβολος και για την πρεμιέρα της σεζόν - που αναμένεται να είναι σε περίπου 40 μέρες.

Ο Μπολ έχει να αγωνιστεί από τις 14 Ιανουαρίου, αφού λόγω προβλήματος στο γόνατο αποφασίστηκε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, με το διάστημα απουσίας του να ορίζεται - τότε - στις 6-8 εβδομάδες. Σχεδόν 8 μήνες αργότερα ωστόσο παραμένει εκτός δράσης, αφού οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ