NBA

NBA, Μπλέιζερς: Ψάχνονται για έναν εκ των ΛαΒίν ή Μπιλ

Ο Μπράντλι Μπιλ των Γουίζαρντς
Ο Μπράντλι Μπιλ των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Οι Μπλέιζερς θέλουν να προσθέσουν έναν προικισμένο σκόρερ στο πλευρό του Ντέμιεν Λίλαρντ την φετινή offseason, με αμερικανικά δημοσιεύματα να τους συνδέουν με τους Μπράντλι Μπιλ και Ζακ ΛαΒίν.

Οι Μπλέιζερς ξέρουν ότι ο τρόπος που θα κινηθούν την φετινή offseason - και κατ' επέκταση το ρόστερ που θα φτιάξουν - θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά τους να κρατήσουν ευχαριστημένο τον Ντέμιεν Λίλαρντ. Και, όπως φαίνεται, σκοπεύουν να βάλουν τον πήχη ψηλά.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, το Πόρτλαντ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μπράντλι Μπιλ των Γουίζαρντς και τον Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς. Οι περιπτώσεις τους βέβαια είναι εντελώς διαφορετικές, αφού ο μεν Μπιλ έχει player option στο συμβόλαιό του ενόψει της σεζόν 2022/23 - και άρα μπορεί να πιέσει καταστάσεις αν χρειαστεί - ο δε ΛαΒίν θα είναι free agent και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ακούσει όλες τις πιθανές προσφορές.

Για την ιστορία, οι Μπλέιζερς έχουν την δυνατότητα - αν το θελήσουν - να δημιουργήσουν αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ για να προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο σε κάποιον παίκτη, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λύσουν το συμβόλαιο του Έρικ Μπλένσο (μόλις τα 3.9 από τα 19 εκατ. δολάρια του συμβολαίου του είναι εγγυημένα).

Παράλληλα, αν ο Τζος Χαρτ κάνει opt out από το συμβόλαιό του, τότε το Πόρτλαντ θα έχει σχεδόν 49 εκατ. δολάρια να προσφέρει. Αμφότεροι οι παίκτες μπορούν βέβαια να συμπεριληφθούν σε πιθανή συμφωνία ανταλλαγής. Παράλληλα δε, οι Μπλέιζερς έχουν στην διάθεσή τους και μία τεράστια εξαίρεση ύψους 20.9 εκατ. δολαρίων (από την παραχώρηση του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στους Πέλικανς) που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε πιθανή ανταλλαγή. Κατά σύμπτωση, περίπου αυτές αναμένεται να είναι οι απολαβές του Τζεράμι Γκραντ των Πίστονς, ο οποίος επίσης φέρεται να ενδιαφέρει τους Μπλέιζερς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ