ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

NBA, Μπέβερλι κατά Ντουράντ: "Υπάρχουν παίκτες με οικογένειες που δεν έχουν δουλειά εξαιτίας αυτής της ιστορίας"

NBA, Μπέβερλι κατά Ντουράντ: "Υπάρχουν παίκτες με οικογένειες που δεν έχουν δουλειά εξαιτίας αυτής της ιστορίας"
2022 AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Αιχμές κατά του Κέβιν Ντουράντ εξαπέλυσε ο γκαρντ των Γιούτα Τζαζ, Πάτρικ Μπέβερλι τονίζοντας πως το θέμα του με την παραμονή του ή μη στους Νετς άφησε πολλούς παίκτες με οικογένειες χωρίς δουλειά.

Ο Κέβιν Ντουράντ παρέμεινε στους Νετς δίνοντας τέλος στα σενάρια περί ανταλλαγής του που απασχολούσαν ολόκληρο το ΝΒΑ εδώ και πολλές εβδομάδες.

Μετά από την ολοκλήρωση του "σίριαλ", ο νέος γκαρντ των Τζαζ, Πάτρικ Μπέβερλι κατηγόρησε ανοιχτά μέσω Twitter τον Ντουράντ για το "σκωτσέζικο ντους" που έκανε στους Νετς και την αναποφασιστικότητά του αναφορικά με το μέλλον του.

"Μπορείτε να καθίσετε κάτω και να μην πείτε τίποτα αλλά δεν είναι σωστό αυτό. Υπάρχουν παίκτες εκεί έξω με οικογένειες που έμειναν χωρίς δουλειά εξαιτίας αυτής της ιστορίας. Το να είσαι μία έτσι μία αλλιώς δεν είναι ωραίο".

"Δεν είναι σωστός τρόπος να κάνεις business. Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να έρθει μία νέα συμφωνία. Όλα αυτά πληγώνουν το μέλλον. Καλή ημέρα".

Η απάντηση του Κέβιν Ντουράντ σε αυτά τα tweets δεν άργησε να έρθει δημιουργώντας μάλιστα ένα νέο hashtag #BLAMEKD δηλαδή "κατηγορείστε τον KD".

Σε αυτό απάντησε ο Μπέβερλι λέγοντας: "Ποιος είπε πως μίλαγα για εσένα. Μιλάω για το πως έγινε η ιστορία. Και οι δύο πλευρές πρέπει να το κρατήσουν ιδιωτικό, αλλά οκ κρατάω το σχόλιό σου".

TAGS ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ