ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

NBA: Μένει στους Νετς ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ σε αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 SETH WENIG/ASSOCIATED PRESS

Τέλος στα σενάρια ανταλλαγής του Κέβιν Ντουράντ από τους Μπρούκλιν Νετς έβαλε ο GM της ομάδας, Σον Μαρκς που ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οι Μπρούκλιν Νετς και ο Κέβιν Ντουράντ συνεχίζουν μαζί! Ο GM της ομάδας, Σον Μαρκς ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον "KD" να μετακομίζει σε άλλη ομάδα μέσω ανταλλαγής.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση ο GM της ομάδας, Σον Μαρκς μίλησε με τον προπονητή των Νετς, Στιβ Νας και τον ιδιοκτήτη, Τζο Τσάι και αποφάσισαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον σούπερ σταρ της ομάδας, με τον οποίο έχουν συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Ντουράντ είχε απαιτήσει την απομάκρυνση τόσο του Νας όσο και του Μαρκς από την ομάδα, ενώ παράλληλα είχε ζητήσει και την ανταλλαγή του σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Παρά τα πολλά επεισόδια που είχε το σίριαλ του Ντουράντ, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση οι δύο πλευρές προτίμησαν να εστιάσουν στο μπάσκετ, έχοντας ένα κοινό στόχο στο μυαλό: την δημιουργία μίας ομάδας που θα φέρει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ στο Μπρούκλιν με ηγέτη τον Κέβιν Ντουράντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σον Μαρκς: "Ο Στιβ Νας και εγώ, μαζί με τους Τζο Τσάι και Κλάρα Γου Τσάι συναντηθήκαμε με τον Κέβιν Ντουράντ και τον Ριτς Κλέιμαν στο Λος Άντζελες εχθές. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε με τη συνεργασία μας. Εστιάζουμε στο μπάσκετ με ένα κοινό στόχο: να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αντέξει στον χρόνο και θα φέρει το πρωτάθλημα στο Μπρούκλιν".

Μάλιστα οι Σελτικς ήταν μία από τις ομάδες που μπήκαν σε συζητήσεις με τους Νετς για ανταλλαγή του Ντουράντ, με την ομάδα της Νέας Υόρκης να μην μένει ικανοποιημένη από όσα πρόσφερε η Βοστώνη.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ