NBA

NBA, Μπάτλερ: "Ξέραμε ότι θα νικήσουμε στο Game 6, ξέρουμε ότι θα νικήσουμε και στο Game 7"

Ο Τζίμι Μπάτλερ με την φανέλα των Χιτ
Ο Τζίμι Μπάτλερ με την φανέλα των Χιτ Ⓒ 2022 HAKIM WRIGHT SR./ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά την νίκη των Χιτ στην Βοστώνη στο Game 6, λέγοντας ότι στο Μαϊάμι ήξεραν ότι θα πάρουν την νίκη, όπως ξέρουν ότι θα νικήσουν και το Game 7 στην έδρα τους.

Ο Τζίμι Μπάτλερ οδήγησε τους Χιτ στην νίκη στο Game 6 με τους Σέλτικς στην Βοστώνη (103-111) πραγματοποιώντας μυθική εμφάνιση με 47 πόντους. Μετά το παιχνίδι πάντως ξεκαθάρισε ότι οι Χιτ ήξεραν ότι θα νικήσουν, αλλά και ότι θα νικήσουν και στο Game 7 της σειράς στο Μαϊάμι και θα προκριθούν στους τελικούς του NBA.

"Δεν άκουσα τον θόρυβο που υπήρχε και τις ατάκες ότι θα αποκλειστούμε. Δεν προσέχω τι λέει ο καθένας, παρά μόνο τι λέμε στον οργανισμό των Χιτ" δήλωσε αρχικά ο Μπάτλερ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ξέραμε ότι θα έρθουμε και θα πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι θα νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε μία ακόμα νίκη και μετά άλλες τέσσερις για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή".

Νωρίτερα ο Μπάτλερ αποκάλυψε ότι πριν από το Game 6 μίλησε με τον Ντουέιν Γουέιντ που του έδωσε κουράγιο: "Έλαβα ένα μήνυμα και μετά ένα τηλέφωνο από τον Γουέιντ πριν από το παιχνίδι. Μου είπε ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται που είμαι τραυματίας και ότι πρέπει απλώς να συνεχίσω να χτίζω στην υστεροφημία μου. Αυτό σήμαινε πολλά για εμένα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ