NBA

NBA, Μίτσελ: "Ήμουν πολύ κοντά στους Νικς, είμαι ενθουσιασμένος με τους Καβαλίερς"

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ
Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με την φανέλα των Τζαζ Ⓒ 2021 RICK BOWMER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανταλλαγή του από τους Τζαζ στους Καβαλίερς, δηλώνοντας ότι πράγματι ήταν πολύ κοντά στους Νικς σε σημείο που πίστευε ότι θα καταλήξει στην Νέα Υόρκη, αλλά είναι χαρούμενος με την προοπτική του Κλίβελαντ.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ είναι πλέον παίκτης των Καβαλίερς. Βρίσκεται ήδη στο Κλίβελαντ, όπου και αποθεώθηκε. Για πολύ καιρό ωστόσο, φαίνεται ότι ο ίδιος πίστευε ότι... όλος ο κόσμος που παρακολουθούσε την περίπτωσή του: Ότι θα κατέληγε στους Νικς, οι οποίοι όμως έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή.

"Ήμουν πολύ κοντά στους Νικς" δήλωσε σε συνέντευξή του στο ESPN ο Μίτσελ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανταλλαγή του, για να προσθέσει: "Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά ξέρω περισσότερα από πολύ κόσμο και σίγουρα ήμουν κοντά. Πίστευα ότι θα καταλήξω στους Νικς. Ακούστηκαν πολλές ομάδες. Δεν ήταν όμως απλώς φήμες. Είχα την εντύπωση ότι θα συμβεί και απλώς το θέμα ήταν το πότε θα συμβεί, αλλά δεν συνέβη".

Κλείνοντας πάντως, ο Μίτσελ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική των Καβαλίερς: "Δεν στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στους Νικς. Είμαι έτοιμος να ένταχθώ σε ένα σύνολο που μπορεί να νικήσει και να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Είμαι ενθουσιασμένος".

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ