NBA

NBA, Μέμφις Γκρίζλις: Ο Τέιλορ Τζένκινς παίρνει νέο πολυετές συμβόλαιο

Memphis Grizzlies head coach Taylor Jenkins watches against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Thursday, Feb. 10, 2022. (AP Photo/Paul Sancya)
Memphis Grizzlies head coach Taylor Jenkins watches against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Thursday, Feb. 10, 2022. (AP Photo/Paul Sancya) © 2022 PAUL SANCYA / AP IMAGES

Οι Μέμφις Γκρίζλις θα επιβραβεύσουν τον Τέιλορ Τζένκινς για την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει, προσφέροντάς του νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι Μέμφις Γκρίζλις έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα και τα αποτελέσματά τους εδώ και μια τριετία, από την στιγμή δηλαδή που ο Τέιλορ Τζένκινς ανέλαβε το "τιμόνι" τους. Ο 37χρονος τεχνικός άφησε τους Μιλγουόκι Μπακς το καλοκαίρι του 2019 για να δουλέψει για πρώτη φορά ως head coach, με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν απόλυτα αμφότερες τις πλευρές.

Έτσι, το front office των "Αρκούδων" πήρε την απόφαση να τον επιβραβεύσει με νέο πολυετές συμβόλαιο. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους, σε μια προσπάθεια του οργανισμού να διατηρήσει αναλλοίωτο τον κορμό που τον οδήγησε φέτος στον πρωταθλητισμό στη Δύση.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ