NBA

NBA, Μάβερικς: Ο ΜακΓκί και όχι ο Γουντ θα είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας

NBA, Μάβερικς: Ο ΜακΓκί και όχι ο Γουντ θα είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας
2022 AP PHOTO/MATTHEW HINTON

Ο Κρίστιαν Γουντ θα έρχεται από τον πάγκο στο ξεκίνημα της σεζόν 2022/23 για τους Μάβερικς, με τον Τζαβέιλ ΜακΓκί να αναμένεται να είναι ο βασικός σέντερ της ομάδας.

Ο Κρίστιαν Γουντ ήταν το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Μάβερικς το φετινό καλοκαίρι, ερχόμενος με ανταλλαγή από τους Ρόκετς. Οι Μαβς και ο Λούκα Ντόντσιτς ποντάρουν πολλά πάνω του. Παρόλα αυτά, το ξεκίνημα της σεζόν - και ίσως περισσότερο - θα τον βρει να έρχεται από τον πάγκο.

Με βάση όσα έχει αποκαλύψει ο Τζέισον Κιντ, ο βασικός σέντερ της ομάδας θα είναι ένα άλλο μεταγραφικό απόκτημα των Μάβερικς: Για τον Τζαβέιλ ΜακΓκί ο λόγος, ο οποίος αποκτήθηκε ως free agent, προερχόμενος από μία καλή σεζόν στους Σανς.

Το γεγονός πάντως ότι ο Γουντ θα έρχεται από τον πάγκο δεν σημαίνει ότι θα παίζει λίγο. Πιθανότατα θα βρίσκεται στο παρκέ τουλάχιστον 30 λεπτά, χωρίς να αποκλείεται να περνάει και σε θέση πάουερ φόργουορντ αν χρειαστεί, αφού θεωρείται καλός σουτέρ.

Όπως και να έχει, το Ντάλας σίγουρα ποντάρει πολλά στον Γουντ και στο πιθανό πάντρεμά του με τον Ντόντσιτς. Προς το παρόν ωστόσο το πλάνο θα είναι να έρχεται από τον πάγκο για να δώσει ώθηση στο σκοράρισμα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ