NBA

NBA, Μάβερικς- Κλίπερς: Αποβλήθηκαν Γουέστμπρουκ και Ουάσινγκτον, παραλίγο γενικευμένη σύρραξη

NBA, Μάβερικς- Κλίπερς: Αποβλήθηκαν Γουέστμπρουκ και Ουάσινγκτον, παραλίγο γενικευμένη σύρραξη
PRINTSCREEN

Ένα αχρείαστα σκληρό φάουλ του Ράσελ Γουέστμπρουκ στον Λούκα Ντόντσιτς έφερε αναστάτωση - και παρά λίγο μία γενικευμένη σύρραξη - στο Game 3 των Μάβερικς με τους Κλίπερς, με τον γκαρντ του Λ.Α και τον Πι Τζέι Ουάσινγκτον να αποβάλλονται.

Οι Μάβερικς λύγισαν με 101-90 τους Κλίπερς στο Game 3 της σειράς και πήραν προβάδισμα με 2-1. Ήταν ένα Game 3 γεμάτο ένταση, πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές. Αυτές οι αποβολές ήρθαν στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Και όλα ξεκίνησαν από ένα αχρείαστα σκληρό φάουλ του Ράσελ Γουέστμπρουκ στον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο γκαρντ των Κλίπερς άρπαξε πολύ δυνατά τον Ντόντσιτς και τον έκανε περιστροφή 360 μοιρών, κοντεύοντας να τον πετάξει στο παρκέ. Αυτό έφερε την αντίδραση του Ντόντσιτς, που πήγε να του ζητήσει τον λόγο, με τον Γουέστμπρουκ να τον σπρώχνει, κάτι που δεν άρεσε όμως στον Πι Τζέι Ουάσινγκτον, ο οποίος έσπρωξε τον γκαρντ των Κλίπερς. Και τότε η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με τον Γουέστμπρουκ να φάινεται να προσπαθεί να δώσει γροθιά στον φόργουορντ των Μάβερικς, με αποτέλεσμα να μπουν στην μέση όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους.

Οι διαιτητές εξέτασαν την φάση και τελικά αποφάσισαν να δώσουν δύο τεχνικές ποινές στον Γουέστμπρουκ (μία για την επαφή στον Ντόντσιτς και μία για την επαφή με τον Ουάσινγκτον) και μία στον Ουάσινγκτον, αποβάλλοντας και τους δύο παίκτες. Όσο για τον λόγο που αποβλήθηκε ο Ουάσινγκτον; Νωρίτερα είχε χρεωθεί και αυτός με τεχνική ποινή για ένα φάουλ στον Τέρενς Μαν.

Δείτε το VIDEO με το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο Game 3:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ