NBA

NBA, Μάβερικς: Η πρώτη φωτογράφιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Ντάλας

NBA, Μάβερικς: Η πρώτη φωτογράφιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Ντάλας
PRINTSCREEN

Οι Μάβερικς οργάνωσαν τη δική τους media day, κάτι που σημαίνει πως και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά με την φανέλα της νέας του ομάδας, επιλέγοντας το αγαπημένο "5" του, όπως και στο Κολέγιο του Όρεγκον.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στο NBA μετά από την πετυχημένη σεζόν του στον Ολυμπιακό για χάρη των Μάβερικς και συμμετείχε, όπως κάθε άλλος παίκτης, στην πρώτη ομαδική φωτογράφιση.

Ο ομογενής γκαρντ εμφανίστηκε έτσι για πρώτη φορά μπροστά σε φακό με τη φανέλα των Μαβς, έχοντας επιλέξει να φορά τη φανέλα με το Νο5. Επέστρεψε δηλαδή στον αριθμό που τον συνόδευε στο κολέγιο του Όρεγκον, καθώς τη σεζόν 2021/22 στον Ολυμπιακό είχε το Νο2 στην φανέλα, με το Νο5 να είναι... ρεζερβέ από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Ντόρσεϊ μάλιστα - ο οποίος έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο με το Ντάλας - ανέβασε και μία φωτογραφία στα social media από τα παρασκήνια, γράφοντας στο σχόλιο "Year 6", υπονοώντας ότι αυτή είναι η 6η επαγγελματική σεζόν της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από το πανεπιστήμιο.

Δείτε το post του Ντόρσεϊ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ