NBA

NBA, Ντόρσεϊ: Υπέγραψε το two-way συμβόλαιο στους Μάβερικς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σκέφτεται το ΝΒΑ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σκέφτεται το ΝΒΑ EUROKINISSI

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (26 χρονών, 1.96 μετρα) υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (26 χρονών, 1.96 μετρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό των Μάβερικς. Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Καράνια, ο ομογενής γκαρντ υπέγραψε two-way συμβόλαιο με το Ντάλας, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του SPORT24 μέσω του Bald Brothers το απόγευμα της 7ης Ιουλίου για συμφωνία των δύο πλευρών.

Όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24, O Ντόρσεϊ είχε ενημερώσει τον Ολυμπιακό από το πρωί 7ης Ιουλίου για την απόφασή του να γυρίσει στο NBA και πλέον ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς, γνωρίζοντας παράλληλα ότι πρώτη συμμετοχή του σε επίσημο αγώνα να εξασφαλίσει τη σύνταξη των 90.000 δολαρίων ετησίως μόλις πατήσει τα 62.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντόρσεϊ είχε 11 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 42.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 12.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 37.4% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, έχοντας σημαίνοντα ρόλο στην κατάκτηση του double και την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι το Final Four της EuroLeague.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ