NBA

NBA, Μαλόουν για Γιόκιτς: "Από τους πιο υποτιμημένους MVP, δεν είναι... σέξι, αν και η γυναίκα του διαφωνεί"

Ο Νίκολα Γιόκιτς με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Νίκολα Γιόκιτς με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2021 JOHN RAOUX/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μαλόουν αποφάσισε να παραπονεθεί με... διαφορετικό τρόπο για την προσοχή που λαμβάνει ο Νίκολα Γιόκιτς, λέγοντας ότι επειδή δεν είναι... σέξι επιλογή - αν και η σύντροφός του διαφωνεί - για αυτό ο κόσμο τον υποτιμά.

Ο Νίκολα Γιόκιτς αναδείχθηκε πέρυσι MVP στο NBA. Σύμφωνα με τον Μάικ Μαλόουν, ακόμα και τώρα όμως ο κόσμος υποτιμά τον σταρ των Νάγκετς, επειδή δεν είναι... σέξι. Τουλάχιστον όχι με μπασκετικούς όρους.

Ο τεχνικός του Ντένβερ κλήθηκε να μιλήσει για τον Σέρβο και ήταν αρκετά ξεκάθαρος. "Νομίζω ότι είναι από τους πιο υποτιμημένους MVP όσον αφορά τον τομέα της προσοχής" δήλωσε αρχικά ο Μαλόουν, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αν κάποιος ψάξει στο λεξικό την λέξη "συνέπεια", θα βρει δίπλα την φωτογραφία του. Από την "φούσκα", μέχρι την περσινή σεζόν των 72 αγώνων, μέχρι φέτος, όπου παίζοντας χωρίς τον Τζαμάλ Μάρεϊ και χάνοντας τους Πόρτερ και Ντοζίερ καταλαβαίνει κανείς ότι οι επιδόσεις του είναι απίστευτες".

Κλείνοντας το θέμα, ο Μαλόουν επέλεξε τον δρόμο του χιούμορ: "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Νίκολα δεν είναι... σέξι. Απλώς δεν είναι, αν και η σύντροφός του διαφωνεί. Αν όμως είσαι προπονητής, ένας μαθητής του παιχνιδιού που αγαπάει το μπάσκετ και του αρέσει να παίζεται με σωστό τρόπο, τότε πρέπει να εκτιμήσεις τον Γιόκιτς.

Δεν θα τον δει κάποιος σε highlights να καρφώνει μπροστά σε κάποιον, να μπλοκάρει την μπάλα και να την στέλνει στην εξέδρα. Αν όμως κάποιος εκτιμάει την πάσα, το διάβασμα του παιχνιδιού και το μπασκετικό I.Q, τότε ξέρει τι κάνει. Και επιτέλους ακούω κάποιους να δείχνουν ότι εκτιμούν και την άμυνά του".

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ